Brand Controll Rooms

75 Brand ON24h stoelen geleverd aan Schiphol

De exclusief door ons op de markt gebrachte Brand ON24h stoel heeft inmiddels zijn weg gevonden naar zeer veel organisaties, met vraag naar een stevige, ergonomische 24-uurs stoel, die gebruikers optimaal ondersteunt bij hun werkzaamheden. Na vele succesvolle leveringen, profiteert nu ook Schiphol van ergonomische ondersteuning, gecombineerd met optimaal gebruiksgemak, nadat we het aantal van 75 Brand ON24h stoelen hebben afgeleverd.

De Brand ON24h stoelen voor Schiphol zijn bedoeld voor het personeel van de bagagecontrole. Deze medewerkers draaien zeer intensieve diensten, waarin van hen wordt verwacht dat ze alle bagage, die hen op een beeldscherm passeert, checken op verdachte inhoud, door middel van scanapparatuur. Dat vergt zoveel concentratie, dat een dergelijke shift niet langer dan 20 minuten zittend achter het scherm mag worden uitgevoerd. Daarna nemen andere collega’s het over. Dat betekent dat door zeer veel verschillende mensen gebruik wordt gemaakt van één en dezelfde stoel. Daarom is het belangrijk dat de stoel zich eenvoudig en snel laat verstellen naar de persoonlijke voorkeuren van de gebruikers, zodat zij optimaal worden ondersteund bij hun werkzaamheden. Met de Brand ON24h stoel worden die eisen meer dan ingewilligd. 

Ergonomie en design gecombineerd

De Brand ON24h stoel is eenvoudig en intuïtief te verstellen naar de voor de gebruiker meest ideale standen. Dat maakt hem ideaal voor werksituaties met veel shiftwissels, zoals bij Schiphol. De stoel beschikt bovendien over een uniek swingmechaniek, waardoor hij alle bewegingen van de gebruiker volgt en hem daarmee ergonomisch ondersteunt bij alle te verrichten taken. Dit geeft het Schiphol-personeel de bewegingsvrijheid en flexibiliteit om effectief de aandacht te kunnen verdelen over de bagage, de passagiers en de informatie op de scans. De stoel is bekleed met hoogwaardige, ventilerende camira-stoffering, die weerstand biedt aan het 24-uurs gebruik en de vele shiftwissels, die binnen Schiphol gebruikelijk zijn. De stoel is naar tevredenheid in gebruik genomen en voldoet nu een aantal maanden aan de gestelde eisen. Op dit moment kijkt Schiphol naar mogelijke andere toepassingen van de Brand ON24h stoel binnen de luchthaven.

Ervaar de ON24h stoel zelf in ons high-tech Experience Center

Maak een afspraak