BCR-117

We keep you focused

Over ons

Brand Control Rooms ontwerpt en produceert duurzame, innovatieve maatwerkoplossingen, variërend van enkel een 24-uurs werkplek tot compleet ingerichte ruimtes. Voor o.a. hulp- en securitydiensten, overheden en multinationals leveren wij custom made meubilair of richten wij op turnkey basis meld- en controlekamers, dealingrooms, beheerscentra en remote control operations centra in. 

 

Zo transformeren wij lege (casco’s) of gedateerde ruimtes naar compleet ingerichte, efficiënte ruimtes die volledig zijn afgestemd op het operationele proces en waar veilig, gezond en efficiënt gewerkt kan worden.

Brand Control Rooms-30

Alle projecten in eigen beheer

Wij hebben de expertise in huis om al uw operationele uitdagingen te vertalen naar effectieve maatwerkoplossingen, bijvoorbeeld in de vorm van ergonomisch 24/7-meubilair, biodynamische verlichting, akoestische oplossingen of professionele audiovisuele middelen. Wij zijn voortdurend op zoek naar innovaties om onze producten verder te verbeteren en de meest ultieme oplossingen te verwerken in projecten. Dit geeft ons absoluut een unieke positie in de markt. Alle projecten worden uitgevoerd in eigen beheer, waardoor u profiteert van kennis, flexibiliteit en een gedegen aanpak.

Visie

Wij geloven sterk in de kracht van mensen. De mens staat centraal in onze werkwijze en onze producten. Wij worden enthousiast van een samenwerking waarin één plus één drie is. Een partnership waarin we samen werken vanuit een intrinsieke drive om onze oplossingen mooier, slimmer en beter te maken. 

 

Dit zoeken we bij onze klanten, partners en binnen ons team. Het streven naar perfectie vanuit de passie voor ons vak heeft de afgelopen jaren geleid tot duurzame, solide relaties en heeft ons gemaakt tot een betrouwbare partner voor uiteenlopende projecten. 

Brand Control Rooms-34

In huis geproduceerd

Het ontwerpen en produceren van meubilair tot complete interieurs is van huis uit onze specialiteit. Hoewel we hiervoor gebruik maken van de nieuwste ontwerpsoftware en productiefaciliteiten, zijn we onze ambachtelijke roots niet verloren. Al het benodigde (maatwerk) meubilair wordt door ons in huis geproduceerd op een volledig geautomatiseerd machinepark, met behulp van de nieuwste computergestuurde software en onze professionele interieurbouwers. Met oog voor detail bouwen wij o.a. kastwanden, pantry’s, omkastingen voor videowalls, afgiftebalies en uiteraard onze desks. 

Gecertificeerde montage

Onze producten worden on-site geïnstalleerd door gecertificeerde monteurs volgens de hoogste VCA normen. Zij zijn op de hoogte van de werkomstandigheden waarin ze terecht komen en opgeleid te werken conform de soms extreem hoge veiligheids- en hygiëne-eisen van controlekamers en medium care ruimtes. Na installatie worden de producten gecontroleerd op functionaliteit en uitstraling met behulp van een strenge site acceptance test, waarna het project zal worden opgeleverd.

vca-logo-transparant
Brand Control Rooms-44
John Brandcontrolrooms OplossingenMEER WETEN?

JOHN BLOM

MIJN ADVIES?

EEN GOED GESPREK