20230320_143523

Experience Center

Be inspired!

De mogelijkheden voor meld- en controlekamers ontwikkelen zich razendsnel. De laatste innovaties delen we met u vanuit ons unieke Experience Center. Een hightech ruimte van bijna 1.000 vierkante meter groot, waarin u onze producten en innovaties persoonlijk kunt ervaren. 

 

Hier krijgt u de best mogelijke indruk van wat er mogelijk is op het gebied van design, ergonomie en techniek en welke van deze opties het meest bijdragen aan uw operationele processen.

20221208_102357

Aaneenschakeling van innovatieve 24/7 werkplekken

Het Experience Center bevat een aaneenschakeling van innovatieve 24/7 werkplekken in combinatie met de nieuwste generaties audio visuele oplossingen en software matige aansturingen, een compleet gebruiksvriendelijk concept dat als het ware zo in de praktijk kan worden toegepast. Verder worden hier alle facetten van een goede controlekamerinrichting ruimschoots vertegenwoordigd. 

U maakt kennis met onze eigen oplossingen op het gebied van onder andere akoestiek, high tech videowalls, computervloeren, ergonomisch 24/7 meubilair, akoestische klimaatplafonds en (biodynamische) verlichting. Deze en andere producten kunt u ervaren op een manier die de daadwerkelijke werksituatie evenaart. In real-life, maar ook in virtual reality. De VR animatie maakt het mogelijk een virtuele, compleet ingerichte, state-of-the-art controlekamer binnen te lopen, terwijl u informatie krijgt over de aanwezige innovaties. 

Bezoek onze productieruimte

Bij een bezoek aan ons Experience Center geven wij u een kijkje achter de schermen. Maak kennis met het complete productieproces en u zult zien dat achter alle technologische innovaties zeer veel ambacht schuilgaat. Onze designers praten u graag bij over de 3D-software, die we gebruiken om gedetailleerde 360°-designs te creëren. Deze ontwerpen worden direct ingeladen in onze computergestuurde machines, die – gecombineerd met het vakmanschap van onze interieurbouwers – garant staan voor hoogwaardige producten. Zo halen wij het beste uit mens en machine.

Brand Control Rooms-42

Checklist voor de inrichting van uw controlekamer


Naast een etalage van de laatste ontwikkelingen, is ons Experience Center ook een goede checklist voor de inrichting van uw controlekamer. Door uw operators plaats te laten nemen in de werkomgevingen van het Experience Center, krijgen zij een goed besef van welke technieken en producten zij nodig hebben om hun werk geconcentreerd en ergonomisch te kunnen doen. Dit helpt u alle operationele wensen en eisen helder te krijgen. Daarom vinden veel van onze analysetrajecten plaats in het Experience Center, zoals onze Co-Creator©

Onze Studio

Juist een controlekamer is een ruimte waarin rust en sfeer aangebracht moet worden. De veelal kille, toegepaste bouwkundige materialen in witte of grijstinten dragen niet echt bij een juiste sfeer. Daardoor is het goed om een tegenbalans in kleur- en materiaalgebruik toe te passen die passen bij een huisstijl of compleet out of the box zijn, maar wel opgaan in het geheel. Graag kijken onze creatieve visual designers met u mee om uw ruimte(s) te transformeren naar eigentijdse ontwerpen.

 Voor een visualisatie kunnen wij het inrichtingsplan in 3D aan u tonen. Wilt u een stapje verdergaan, loop dan door de 360 graden-video of Virtual Reality. Zo ervaart u uw compleet ingerichte controlekamer voordat deze werkelijkheid wordt. Op deze manier kunt u ook uw Operators enthousiasmeren met hun toekomstige werkplek!

studio-materialen-kleuren
20230320_143408

Bezoek inplannen? Vul het formulier in en we nemen contact met u op.

John Brandcontrolrooms0587-Experience centerMEER WETEN OF EEN BEZOEK PLANNEN?

JOHN BLOM

MIJN ADVIES?

EEN GOED GESPREK