IMG_9000

STANDAARD IS NIET ONZE NORM

Een standaard ontwerp is een bewezen concept, maar onze ervaring is dat er in praktijk vaak aanpassingen nodig zijn voor bijvoorbeeld volledige aansluiting op het werkproces of voor een optimale ruimte-indeling. Onze specialisten realiseren dit graag voor u.

Van basis tot 24-uurs werkplek

Onze desk-range van basis werkplek tot aan een compleet uitgeruste 24-uurs werkplek biedt ruime mogelijkheden voor het plaatsen of inbouwen van apparatuur, elektraoplossingen en montage van alle type monitoren. Al onze producten zijn ontworpen, afgewerkt en bedrijfsklaar opgesteld volgens de geldende Arbo-eisen en NEN-normeringen.

Vijf jaar garantie

Er is gewerkt met duurzame materialen en betrouwbare, beveiligde motoren, we geven dan ook graag 5 jaar garantie. Ook het overige meubilair is afgestemd op intensief gebruik. Hierin bieden wij een breed scala aan maatwerkoplossingen voor het inrichten van 24-uurs ruimtes, back offices, vergaderruimtes en keukens. 

Focus Desk Model I

Focus Desk Model II

Compact Desk

Secure Desk

Onbegrensde mogelijkheden!
De standaard ontwerpen van onze desks zijn op zich al een compleet concept, maar laten zich ook eenvoudig aanpassen in grootte of in vormgeving naar branche specifieke maatwerkoplossingen.

Hoe helpen wij u verder

Gepersonaliseerd design

Wij maken iedere werkplek compleet met voor-gemonteerde elektra aansluitingen, audio, verlichting, maar ook personalisaties met bedrijfslogo of de levering en montage van professionele 24/7 monitoren. Van een persoonlijke videowall tot aan een MOS- of ESD-kast, alles kunnen wij in dezelfde stijl van de werkplek(ken) leveren, waardoor u een compleet ingerichte en representatieve ruimte krijgt.

Stoelen 24/7

Bij ons vindt u bij elke werkplek en voor al uw individuele wensen de juiste stoel. Wij bieden dan ook een breed assortiment aan duurzame 24/7 stoelen, leverbaar in vele slijtvrije stofkwaliteiten (vanaf 100.000 martindale) of in compleet lederen. De topkwaliteit stoelen bieden een optimale zitcomfort en zijn uitermate geschikt voor intensief gebruik. Uiteraard voldoen de 24/7 stoelen aan alle geldende NEN en ARBO normeringen. Wij werken alleen met toonaangevende merken waarbij circulariteit en het duurzaam produceren voorop staan. Enkele voorbeelden zijn BMA Axia Focus, BMA Secure, Giroflex, RH Logic, StolComfort en onze eigen Brand ON24h stoel.  

Naast de 24/7 stoelen hebben wij ook vele modellen backoffice stoelen.


Eerste afbeelding bij stoelen (1)
2_RH_New_Logic_220[Newspaper] (1)
BMA_AX_focus_02[Newspaper] (1)
BMA_Secur24_basic_03_2[Newspaper]
BMA_SecurExclusive_Detail_04[Newspaper]
Brand On
Focus_7085_PROD[Newspaper]
neigung
RH_Logic_400_front_1[Newspaper]
Secur24_Basic_7405_PROD BMA[Newspaper] (1)
Secur24_Exclusive_7189_PROD_BMA[Newspaper]
208238_224089
Videowall-Vast
video-wall-Controlekamer_02
video-wall-2
video-wall
kpn 2
Videowalls 1

Videowalls

Van een centraal opgestelde videowall tot aan een persoonlijk elektrisch verstelbare videowall gekoppeld aan een desk, u vindt hiervoor bij ons de oplossing. Wij produceren maatwerk variërend van houten omkastingen waarin diverse grootbeeldschermen op één of meerdere rijen worden geplaatst, geanodiseerde frames die tussen vloer en plafond worden gemonteerd tot aan elektrisch in hoogte verstelbare walls. Deze producten kunnen worden uitgevoerd met diverse elektra en kabelmanagementoplossingen. 

Biodynamische verlichting

De 24-uurs economie zorgt ervoor dat we op tijdstippen werken die niet in overeenstemming zijn met de stand van onze biologische klok en onze natuurlijk behoefte aan slaap. Klachten als chronische vermoeidheid, concentratiestoornissen en slaapproblemen komen onder werknemers vaak voor. Werknemers die op verschillende tijden en onregelmatig werken, hebben meer moeite om hun energie op peil te houden. Jongeren ervaren in beginsel nog weinig problemen, maar oudere werknemers hebben hier meer last van.

Biodynamische verlichting wordt gebruikt als daglichtsimulatie om het bioritme van de mens positief te ondersteunen. Deze vorm van lichttherapie heeft gunstige effecten op het menselijk lichaam en de hersenen. 

Biodynamische verlichting:

 • Heeft een positieve invloed op alertheid, concentratie, prestatie en stemming
 • Reduceert vermoeidheid
 • Verbetert het slaap-/waakritme
 • Vermindert sombere/neerslachtige gevoelens (winterblues)
 • Verbetert de algehele gezondheid

Elk project vraagt om een eigen lichtplan dat o.a. afgestemd is op het aantal shifts, het aantal ruimtes, de daglicht toetreding en de uit te voeren werkzaamheden. Onze gediplomeerde lichtarchitecten stellen hiervoor een op maat uitgewerkt lichtplan op, compleet met een passend scenario van het lichtverloop. 

Het toepassen van biodynamische verlichting zorgt dan ook voor vermindering van vermoeidheid en concentratie problemen. Het heeft een positief effect op de veiligheid, werkprocessen, arbeidstevredenheid en mogelijk vermindering van ziekteverzuim. 


biodynamisch-doet-wat
Verlichting
42_prolicht1-1280x1283
prolicht_sl_super-g_slim_01_m_elements_eschborn_2015
Idaho licht
pro_hypro_klassenzimmer_whiteboard_heller_lr
20230324_135409
_MG_5216
IMG-20210817-WA0008
20230324_144628
IMG-20230321-WA0003
IMG_3399
_MG_5160
_MG_5188
IMG_3381
20191126_142155_resized
IMG-20210817-WA0010

Maatwerk meubilair

Met oog voor detail ontwerpen, produceren en bouwen wij o.a. ESD/F&G/MOS kasten, garderobekasten, LOTOTO kasten, lockerkasten, ploegenkasten, pantry’s, keukens of uitgiftebalies. De ontwerpen worden tot op de millimeter nauwkeurig uitgetekend en geproduceerd op het vol geautomatiseerd machinepark. Toch blijft het assembleren en de uiteindelijke afwerking ambachtelijk handwerk. Wij werken enkel met duurzame materialen zodat het meubel voor jaren functioneel en representatief blijft. 

Akoestiek

Onder akoestiek wordt verstaan: de invloed die een ruimte heeft op de klank en nagalm van geluid. Ter verbetering van de akoestiek bieden wij vele decoratieve, effectieve en gecertificeerde oplossingen. Naast de design panelen achter de monitorframes van de operator desks leveren wij in alle matenvoeringen wandpanelen of verrijdbare panelen, uitgevoerd in een uni kleur of voorzien van een sfeer makende full colour print.   

Ook voor vloerbekleding en plafondafwerking vindt u bij ons hoogwaardige akoestische oplossingen. 

20230324_135158
Brand-Control-Rooms-Akoestiek-01
20230324_132310
Akoestiek 3
Akoestische panelen
Focus II gebogen - 3
PET-panel-side-2-9
Glazen-Systeemwand-Glaswand-Glazen-wand-Kantoor-Intermontage-010
Classic-Frame-Glaswand-met-Profielen-Vlakverdeling-Kantoor-Intermontage-009a
IMG-20230315-WA0003
Metalstud-Wanden-MS-Metal-Stud-Wand-Naadloze-Scheidingswand-Intermontage-001
_MG_5289-bewerkt
plafondkoeling-binnenklimaat-kantoor[7]
Woodframe-Glaswand-Houten-Profiel-Glazen-Systeemwand-Kantoor-Intermontage-008
_MG_5291

Ruimtelijke elementen

Systeemvloeren, -wanden en plafonds, functioneel en sfeervol
Ook voor het creëren van nieuwe ruimtelijke indelingen zijn wij een geschikte partij. Van vloer tot plafond, u vindt het bij ons. Uiteraard werken wij ook hier met alleen hoogwaardige materialen.

Verhoogde vloer (computervloeren)

Het verhoogde vloersysteem biedt meld- en controlekamers een hoge mate van flexibiliteit en installatievrijheid. Het biedt de mogelijkheid om kabels en leidingen onder de verhoogde vloer te plaatsen, zodat deze veilig zijn afgeschermd en uit het zichtveld blijven. Wij bieden vloersystemen met een hoge verscheidenheid in hoogtes en afwerkingen. Als strakke afwerking zijn er tegels voorzien van marmoleum, onderhoudsvrije rubber of PVC, tapijttegels of duurzame en slijtvaste keramische tegels. Allen verkrijgbaar in vele kwaliteiten en kleurstellingen.  

 

Wanden

Ons assortiment scheidingswanden is zeer breed en bevat een grote verscheidenheid aan onder andere akoestische wanden, glazen of brandwerende wanden en metal-stud wanden. De wanden zijn modulair op te bouwen in elke omgeving en laten zich eenvoudig monteren zonder opvallende verbindingselementen. Aluminium profielen of kozijnen worden in diverse RAL-kleuren geleverd en kunnen worden voorzien van deuren en raampartijen. Tevens leveren wij ook intelligente privacy beglazing, waarvan de transparante uitstraling kan worden gematteerd met één druk op de knop. Ideaal als u van uw werkplek tijdelijk een separate ruimte wilt maken voor meer concentratie, zonder visuele prikkels van buitenaf.


Plafonds

Onze maatwerk plafonds zijn leverbaar in metaal (al dan niet geperforeerd) of in akoestische tegels. Het is ook mogelijk om het oude bouwkundige plafond te behouden en deels te voorzien van zwevende plafondelementen, die zorgen voor meer sfeer en een betere akoestiek. Voor een goede klimaatbeheersing, zonder geluidsoverlast en tocht, leveren wij metalen plafondsystemen voorzien van een uniek luchtfiltersysteem die per ruimtelijke zone verwarmd of koelt.

Haal de natuur in uw controlekamer

Voor het creëren van een prettige werkomgeving brengen wij, met onze onderhoudsarme beplanting, de natuur in uw controlekamer. Het voordeel? Minder kosten en minder onderhoud. We laten planten een vloeistof opzuigen door de steel om ze voor lange tijd als decoratieve groenkunst op locatie te laten staan. Dit proces vindt plaats onder hoge temperatuur en luchtvochtigheid. 

De bladeren behouden hun flexibiliteit en natuurlijke kleur. De mummieplant is biologisch afbreekbaar. De potten worden vervaardigd van gerecycled materiaal.

Voordelen:

 • Geen kosten voor dure onderhoudscontract
 • Geen verkleuring of het afvallen van bladeren (niet airco gevoelig)
 • Geen bewatering nodig
 • Moderne en verzorgde uitstraling t.o.v. hydrocultuur planten (duurzamer dan hydrocultuur planten)
 • Zeer geschikt voor ruimtes met weinig daglichttoetreding
 • Wij geven 5 jaar garantie op de plant(en)
_MG_5284
_MG_5285
20230329_105123
20230329_105406
20230329_110006
20230329_110106
20230329_110222
20230329_113924

Onze oplossingen zijn:

Brand_icoon_website_duurzaam_rood

Duurzaam

Brand_icoon_veilig_rood

Veilig

Brand_icoon_robuust_rood

Robuust

Brand_icoon_website_Puzzel_rood

Doelmatig

EXPERIENCE CENTER

Kom ons assortiment bekijken in het 75m2 grote Experience center. Een inspiratiebron opzich!
20221208_102515
John Brandcontrolrooms OplossingenMEER WETEN OVER ONZE OPLOSSINGEN?

JOHN BLOM

MIJN ADVIES?

EEN GOED GESPREK