large

24/7 werkplekken en interieurbouw op maat geproduceerd met innovatieve 3D-tekensoftware

Een gedegen getoetst ontwerp is de essentiële basis voor een goede doorloop in de productie, resulterend in een verantwoord product. Zeker wanneer het gaat om de engineering van complexe producten als 24/7 meubels, die uitblinken in design, functionaliteit en ergonomie. Daarom stoppen we veel energie in de ontwerpfase en hechten we eraan hierin gebruik te maken van de nieuwste innovaties en technieken. Zo hebben we de laatste hand gelegd aan de integratie van een zeer innovatieve 3D-tekensoftware, waarmee we de doorlooptijd versnellen en het risico op faalkosten en verspilling minimaliseren.

De garantie voor foutloze en functionele designs

De tekensoftware is één van onze nieuwste investeringen en geeft ons een unieke positie in de markt. Met de software zijn we in staat onze meubels en andere producten zeer nauwkeurig uit te tekenen tot virtuele 360° 3D-modellen. Deze modellen zijn, naast een exactere weergave van het eindresultaat, ook een bron van informatie, die inzicht geeft in de technische haalbaarheid en de veiligheid van het ontwerp. Eventuele bewegende onderdelen – zoals in hoogte verstelbare werkbladen – kunnen al in het ontwerp worden gesimuleerd, getest op mogelijke complicaties en getoetst aan NEN-normeringen. Dat geeft de garantie dat er gewerkt wordt op basis van een foutloos ontwerp, wat het risico op faalkosten minimaliseert.

Computergestuurde productie

Door de koppeling van de innovatieve software aan ons offerte- en orderpakket, kunnen de zaaglijsten worden geïmplementeerd en geoptimaliseerd. Omdat de software werkt op basis van een CAD/CAM-systeem, kunnen de in het tekenprogramma gemaakte ontwerpen direct worden ingeladen in onze computergestuurde zaag- en CNC-machines. Dit maakt dat alle onderdelen van het ontwerp zeer precies geproduceerd worden, tegen een snellere doorlooptijd en zonder verspilling. Ook de benodigde inkoop- en reserveringslijsten worden aan de hand van deze software gegenereerd. 

Eenmaal geproduceerd, worden alle onderdelen geassembleerd tot het gewenste eindproduct door onze vakkundige interieurbouwers. Ook hier behalen wij tijdwinst doordat alle onderdelen feilloos op/in elkaar passen. Zo halen we het beste uit mens en machine. Bent u ook geïnteresseerd in onze maatwerkoplossingen voor uw controlekamer? Schroom dan niet contact met ons op te nemen.