header-sterkste-schakel-brand

Brand Control Rooms genomineerd voor Sterkste Schakel Verkiezing

Met trots kunnen we mededelen dat we zijn genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing, de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid.

Met trots kunnen we mededelen dat we zijn genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing, de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door het zakenmagazine Driesteden BUSINESS.

De Sterkste Schakel verkiezing, bedoeld voor ondernemingen in de regio Stedendriehoek en Noord-Veluwe, wordt in 2019 alweer voor de vierde keer gehouden en heeft inmiddels de nodige waardering van ondernemers ondervonden. Dat komt vooral omdat de deelnemende ondernemingen worden voorgedragen door collega-ondernemers en/of bestuurders uit de regio. Dat maakt onze nominering extra speciaal. 

Erkenning

Wij zien het als een teken van erkenning, zeker in een tijd waarin het in stand houden en uitbouwen van zakelijke relaties meer tijd en energie vergt dan voorheen. Bij Brand Control Rooms heeft dit van het begin af aan onze prioriteit gehad. Als turnkey-inrichter en maatwerkspecialist voor meld- en controlekamers zijn wij gewend net een stapje verder te gaan om zo de vraag achter de vraag helder te krijgen. Daarom zijn al onze oplossingen het resultaat van uitgebreide analysetrajecten, waarin we samen met de klant op zoek gaan naar de voor hem meest optimale product- en ontwerpkeuzes, met behulp van eigen ontwikkelde consultancy tools. Deze mate van betrokkenheid en advisering zorgt ervoor dat we beter aansluiten op wat de klant echt nodig heeft. Wij zijn verheugd dit bevestigd te zien in onze nominatie.

Verkiezing

De sectoren waarin gestreden zal worden zijn Detailhandel Klein en Groot, Groothandel, Automotive, IT & Communicatie, Bouw, Installatie & Techniek, Dienstverlening Klein en Groot, Horeca, Toerisme & Recreatie en ten slotte Internationaal Zakendoen. Uit alle voordrachten worden tien sectorwinnaars (finalisten) geselecteerd. De sectorwinnaars en de uiteindelijke overall-winnaar worden gekozen door een deskundige jury, bestaande uit vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven en de winnaars van voorgaande verkiezingen. De finale is in het voorjaar van 2019. 

Meer informatie over de verkiezing kunt u lezen op de website.