afbeelding1

EuroChem behaalt haar voordeel uit onze TUNASS aanpak

EuroChem is een van 's werelds toonaangevende producenten van minerale meststoffen. Voor de locatie aan de haven van Antwerpen heeft men de hulp ingeschakeld van onze consultant om tot een toekomstgericht ontwerp te komen van o.a. de controleruimte.
Het inrichten van deze ruimtes is een specialisme op zich, waarbij er met vele aspecten en strenge regelgevingen rekening moet worden gehouden. De controleruimte is immers dé ruimte waar zeer belangrijke werkprocessen dienen te worden uitgevoerd.

Momenteel is er een verbouwing gaande waarbij men nieuwe ruimte creëert voor o.a. een nieuwe controleruimte, backoffice ruimtes, vergaderruimtes en een keuken.

 Om tot een effectief ontwerp te komen van deze ruimtes werkt onze consultant met eigen ontwikkelde design tools die op een snelle en gestructureerde manier de operationele workflow en taken vertalen naar een functioneel ontwerp en de benodigde aantal m2 van een ruimte. Met deze aanpak komen we gezamenlijk met de stakeholders tot het ontwerp van het daadwerkelijk benodigde meubilair en de nieuwe indeling van ruimte(s) waar effectief, veilig en gezond gewerkt kan worden. Hierbij kijken wij naast de ruimtelijke indeling ook naar loop- en vluchtroutes, kijk- en communicatielijnen, werkprocessen, (biodynamische) verlichting, klimaatbeheersing en akoestiek.

Om alvast een start te maken is ervoor gekozen om in de oude controleruimte de nieuwe operator desk te plaatsen, de Focus model II. Nadat de nieuwe ruimtes klaar zijn, zal deze desk naar de nieuwe controleruimte worden verplaatst.

 Bij zo’n 85% van de geleverde projecten hebben opdrachtgevers gekozen voor ons consultancy traject. Ook benieuwd waar u voor uw controleruimte winst kan behalen? Bekijk dan onze verder toelichting van een consultancy traject of neem contact met ons op voor een vrijblijvende persoonlijke toelichting.  

afbeelding1
img-20210520-wa0007
img-20210520-wa0004
img-20210520-wa0000