20200605_102036

Klaar voor fase 3 bij Hexion

In navolging op de door ons twee eerder geleverde controle kamers, zijn wij deze week gestart met fase 3, een derde aangrenzende controlekamer bij Hexion in Hoogvliet.

Omdat de drie aan elkaar grenzende ruimtes in de toekomst één grote control room moeten gaan vormen, zijn de kleurstellingen en materialisatie overal gelijk. Geheel op turnkey basis en volgens de VCA en COVID-19 geldende regels, leveren wij hier de complete inrichting van de ruimte. Variërend van een metalen klimaatplafond, een verhoogde keramische computervloer, decoratieve akoestische elementen, onderhoudsvrije beplanting, 24h stoelen leveren wij ook al het maatwerkmeubilair (zoals ploegenkasten, side board kasten en ordnerkasten) alsook de console met persoonlijke videowall. Vooral de toepassing van onze eigen innovatieve Human Centric Lighting in alle drie de ruimtes, maakt het dat het voor elke shiftdienst aangenaam en productief werken is.

Ook in fase 3 gaat ons montageteam er weer helemaal voor, zodat bij de opening in week 24 er alles weer tip top bijstaat.