20221101_091211-min

We Keep You Focused in ons Experience Center

Het plaatsen van de eerste maatwerk kast is de aftrap van de complete nieuwe herinrichting van ons Experience Center in Deventer. Door de nieuwe look & feel wordt er een inspirerende beleving gecreƫerd waarin eigentijdse 24/7-oplossingen worden getoond. Naast onze eigen ontworpen en geproduceerde werkplekken laten wij ook onze interieurkennis zien aan de hand van maatwerkoplossingen. Zo nemen wij bezoekers mee in onze visie over het efficiƫnt inrichten van meld- en controlekamers.

De getoonde kast is een schetsontwerp van John, onze Visual Designer, dat vervolgens door onze stagiair Damon omgezet is naar een technische werktekening. Samen met zijn begeleider Diederik heeft hij het programmeren tot aan de realisatie uitgevoerd. De kast dient ter inspiratie voor mogelijkheden in kastwandindelingen. Zo laten wij ESD- of MOS-kasten & LOTOTO (Lockout Tagout)-sleutel- en uitgiftekasten zien.

De realisatie van het nieuwe Experience Center is eind december 2022. Wij bouwen in de tussentijd nog even verder, wilt u meer informatie? Maak bij ons een afspraak!