headers-brand-artikelen-1548151046

Meldtafel speciaal ontwikkeld voor training simulaties

Meldkamers zijn complexe omgevingen voor zowel bewaking als procescontrole. Het vergt veel tijd, voordat uw operator zelfstandig aan de slag kan in een hightech meldkamer. Om deze opleidingstijd te beperken, heeft Brand Control Rooms een meldtafel specifiek voor trainingsdoeleinden ontwikkeld.

Door de continue in- en uitstroom van medewerkers, is er sprake van een snelle wisseling van personeel. Juist voor meldkamers is deze snelle personeelswisseling een serieus probleem. Nieuwe operators moeten veel kennis opdoen over het werkproces en de meldkamers, waarin ze komen te werken. Zij doorlopen een lang opleidingstraject van meerdere jaren voor ze volledig zelfstandig aan de slag kunnen. Daarom hebben we een meldtafel ontwikkeld, speciaal voor trainees, die bijdraagt aan de beperking van de opleidingstijd.

Multifunctioneel
De door Brand Control Rooms ontwikkelde meldtafel voor opleidingsdoeleinden verschilt op het eerste gezicht niet van reguliere meldtafels. Toch is er een wezenlijk verschil. Hij kan volledig worden aangepast naar de persoonlijke wensen en behoeften van de trainees. Hij is modulair opgebouwd en dus van tien schermen terug te brengen naar twee, of elk ander aantal dat voor de opleiding gewenst is. Alle functionaliteiten zijn hier flexibel op ingericht. De tafel is daarmee een stuk taakgerichter en praktischer voor persoonlijke begeleiding. Dat maakt hem uniek in de markt.