k-lk-l

Modulaire verhoogde vloersystemen voor elke ruimte

Onze verhoogde vloeren zijn dé basis voor uw ruimte

Steeds meer leveren en plaatsen wij in turnkeyprojecten onze verhoogde vloersystemen, ook wel computervloeren genoemd. De vloeren zijn een flexibele, technische en esthetische oplossing voor het veilig wegwerken en uit het zicht plaatsen van technische installaties zoals elektravloerdozen, bekabeling, buizen en luchtbehandeling. Ook onze professionele centrale afzuigsystemen kunnen grotendeels onder de vloer worden geplaatst, waarbij de aansluitpunten voor de slang met zuigmond vlak in de tegels zijn geïntegreerd. Het stille afzuigsysteem is dé vervanger voor hinderlijke en lawaaierige stofzuigers op de werkvloer.  

Variërend van een controlekamer, backoffice, technische ruimte tot aan vergaderkamers, voor elk is er een passende vloeroplossing. Wij bieden een ruim aanbod in kleuren en materialisatie in toplagen:

  • Tapijttegels
  •  Marmoleum
  •  Vinyl
  •  Rubber
  •  Keramiek

Duurzame en betaalbare keramieken vloeren

Vooral in controlekamers wordt er gekozen voor onze keramische verhoogde vloeren, die wij speciaal in Italië laten produceren. Het moderne en grotendeels robot gestuurd machinepark voorziet de tegels van een harde porseleinen coating. Hierdoor zijn de tegels hypoallergeen, vlamvertragend en ecologisch duurzaam, eigenschappen waardoor de tegelvloer uitermate geschikt is voor een jarenlange intensief gebruik. Door de gladde oppervlakken van de tegels af te wisselen met reliëfs ontstaat er een antislip afwerking, hierdoor zijn de tegels ook bij een nat oppervlak veilig te belopen. Om stootschade te voorkomen zijn de tegelranden afgewerkt met een PVC band. Een granieten-, beton- of houtlook, wij leveren het tegen een goede prijs/ kwaliteitverhouding. Ter completering hebben wij ook bijpassende keramische traptreden en plinten in het assortiment.  

Snelle en doeltreffende oplossing

Met een verhoogde vloer behoeft de bouwkundige vloer niet te zijn afgewerkt, scheuren worden door ons eerst opgevuld. Direct op de bouwkundig vloer worden de vijzels gemonteerd waarop antistatische kunststof dempingsplaatjes en de tegels worden geplaatst. De geanodiseerde aluminium vijzels, leverbaar in diverse lengtes, hebben hoogte instelbare vloerplaten zodat de vloer waterpas kan worden afgesteld. Bij een zware belasting of bij hoge vloerhoogtes, worden de vijzels met dwarsliggers aan elkaar verbonden, hierdoor ontstaat er een zeer stabiel frame. De tegels zelf blijven met een vacuümlifter uitneembaar, zodat de ruimte eronder bekabeld kan worden en voor werkzaamheden te allen tijde toegankelijk blijft. Onze ervaren vloerleggers zorgen dat elke computervloer vakkundig, snel en netjes wordt opgeleverd. Wij stemmen de plaatsing van de vloer af op de planning van uw installateur, zodat men direct achter ons aan onder de verhoogde vloer kan werken.