Compact desk
Ergonomisch design met beveiligde zit/sta verstelling
De werkbladen kunnen zowel recht als licht gebogen worden uitgevoerd.
Stofvrije compacte techniekkasten voor het plaatsen van extenders.
Flexibel indeelbaar monitorframe voor 1 rij monitoren
Geluid absorberend panelen
Veel slimme kabelmanagement oplossingen

Compact
Desk

BCR-icoon_5 jaar extra zekerheid BCR-icoon_24-7 BCR-icoon_CE

De Compact Desk is ontwikkeld als een modulaire desk die multifunctioneel inzetbaar is en snel leverbaar. 

Dé compacte controledesk

De desk is geschikt voor alle monitorafmetingen, waarbij de desk lengte varieert van 1400 tot 2400 mm. Het werkblad kan  zowel recht als licht gebogen worden uitgevoerd. Door de rechte achterzijde biedt het meubel ook de mogelijkheid om twee opstellingen gespiegeld op te stellen. Door een designpaneel als een decoratieve akoestische afbakening tussen de desks te plaatsen, behouden de gebruikers toch hun privacy.

 

Diverse monitorafmetingen

Het monitor draagsysteem, geschikt voor diverse monitorafmetingen, biedt plaats aan maximaal één rij monitoren. Het draagsysteem heeft een vaste hoogte. De sterke monitorarmen zijn zowel in hoogte als in diepte instelbaar. 

Compact Desk is niet alleen geschikt als werkplek voor operators, maar ook als ergonomische werkplek voor bijvoorbeeld de backoffice.  

Ruimte voor uitbreiding

De geventileerde techniekkast biedt ruimte om apparatuur te plaatsen of in te bouwen. Zo zijn er geïntegreerde 19-inch racks en kabelgoten aanwezig. Ook is er keuze uit vele uitbreidingsmogelijkheden, zoals interne verlichting en extra elektra-aansluitingen. Alle apparatuur is bereikbaar voor service en onderhoud via de uitneembare panelen aan de voorzijde. 

Compact-4
CompactDesk-2
Compact-3
Compact-4
Compact-5
Compact desk

Optimaal kabelmanagement

Het ontwerp van de Compact desk zorgt voor een optimaal kabelmanagement. Zo is de kabelgoot geïntegreerd onder het werkblad waardoor alle 230v stekkerdozen en bekabeling weggewerkt zijn. De flexibele kabelrups loopt vanaf het monitorframe rechtstreeks de techniekkast in. Vanuit het onderstel loopt de bekabeling in de natuurlijk geventileerde techniekkast, die  voorzien is van 19-inch racks waarin diverse apparatuur kan worden geplaatst. Data- en elektrakabels kunnen vanuit de vloer via sparingen in de bodem van de kast worden aangevoerd en aangesloten.

 

Compact-5
complete-werkplekMaak je werkplek nog completer

Laat ons uw werkplek compleet maken met voorgemonteerde elektra-aansluitingen, audio, verlichting of professionele 24/7 monitoren. Ook persoonlijke videowalls en MOS- of ESD-kasten zitten in ons assortiment. Onze professionele en gecertificeerde elektra-oplossingen zijn volgens het Plug & Play principe: van elektramodules voor op - of in het werkblad, tot aan gemonteerde stekkerdozen en ingerichte DIN-rails voor in de techniekkasten. Door de modulaire opbouw van onze producten kunnen de configuraties altijd worden aangepast aan persoonlijke wensen.

fliptop-push-small-2st-2usb-stopcontact-9102-nl-G


michelMEER WETEN OVER DE COMPACT DESK?

MICHEL FEUKKINK

MIJN ADVIES?

EEN GOED GESPREK