Focus II [gebogen][1]
Flexibel indeelbaar monitorframe voor 1 of 2 rijen monitoren
Ruime, 2-zijdig toegankelijke techniekkasten
Veel slimme kabelmanagement oplossingen
Geluid absorberend panelen

Focus
Desk II

BCR-icoon_5 jaar extra zekerheid BCR-icoon_24-7 BCR-icoon_CE

De Focus Desk model II is door haar afmetingen uitermate geschikt voor situaties, waarin cruciale en complexe (productie)processen worden bewaakt en aangestuurd.

Dé controledesk voor complexe procesbeheersing

Ideaal voor de petrochemie, proces- en foodindustrie. Voor de laatste sector geldt dat het werkblad kan worden afgewerkt met een antibacteriële toplaag die geschikt is voor het werken met een optische muis.

 

Focus tot maximaal vier meter breed

De afmeting van de Focus Desk II begint bij 3 meter en kan oplopen tot maximaal 4 meter. Het aantal benodigde beeldschermen bepaalt de maatvoering van het werkblad en dus ook van de desk. Het monitor draagsysteem, geschikt voor diverse monitorafmetingen, biedt plaats aan maximaal twee rijen van zeven stuks 24-inch beeldschermen. 

 

Tot maximaal 14 beeldschermen

Het monitor draagsysteem, geschikt voor diverse monitorafmetingen, biedt plaats aan maximaal twee rijen van zeven stuks 24-inch beeldschermen (standaard) of één rij van maximaal 3 stuks 55-inch beeldschermen. De beeldschermen zijn aan de achterzijde afgeschermd met een akoestisch paneel dat niet alleen een decoratieve functie heeft, maar ook bijdraagt aan een betere spraakverstaanbaarheid. Dankzij het splitlevel model van de desk zijn de beeldschermen separaat van het werkblad elektrisch in hoogte verstelbaar van zit- naar stahoogte. Optioneel is het mogelijk om bij een desk met een  recht werkblad de beeldschermen ook elektrisch in diepte te verstellen. 

Design afstemmen op werkomgeving

Het design is volledig af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en werkomgeving. Zo is het model Focus desk II leverbaar in een cockpit of in een rechte uitvoering. Door de techniekkasten onderling met elkaar te koppelen, en door de werkbladen in vorm en maatvoering aan te passen, ontstaat er één geheel als meerdere desks aansluitend naast elkaar worden geplaatst.

Focus II gebogen - opstelling
Focus II recht - 1
Focus II recht - 3
Focus II recht - 6
Focus II [gebogen][videowall]
Focus-2_dubbel-videowall-[zijkant]
Focus II recht - 2
Focus II [gebogen][3]
Focus 1 + focus 2 - 20230321_131930

Optimaal kabelmanagement

Het ontwerp van de Focus Desk model II zorgt voor een optimaal kabelmanagement. Zo is de kabelgoot geïntegreerd onder het werkblad waardoor alle 230v stekkerdozen en bekabeling weggewerkt zijn. De flexibele kabelrupsen bevinden zich in de wangen van het onderstel en rollen zich veilig op en af. Vanuit het onderstel loopt de bekabeling in de natuurlijk geventileerde techniekkast, die  voorzien is van 19-inch racks waarin diverse apparatuur kan worden geplaatst. Data- en elektrakabels kunnen vanuit de vloer via sparingen in de bodem van de kast worden aangevoerd en aangesloten. Een van de sterke punten is de toegankelijkheid voor service en onderhoud.

Focus II [gebogen][6] 2
Focus II [gebogen][5]
Focus II gebogen - onderBureau

Download de Focus Desk brochure

cta-focus-desk
complete-werkplekMaak je werkplek nog completer

Laat ons uw werkplek compleet maken met voorgemonteerde elektra-aansluitingen, audio, verlichting of professionele 24/7 monitoren. Ook persoonlijke videowalls en MOS- of ESD-kasten zitten in ons assortiment. Onze professionele en gecertificeerde elektra-oplossingen zijn volgens het Plug & Play principe: van elektramodules voor op - of in het werkblad, tot aan gemonteerde stekkerdozen en ingerichte DIN-rails voor in de techniekkasten. Door de modulaire opbouw van onze producten kunnen de configuraties altijd worden aangepast aan persoonlijke wensen.

fliptop-push-small-2st-2usb-stopcontact-9102-nl-G


Ard Brandcontrolrooms0545 home pageMEER WETEN OVER DE FOCUS DESK II?

ARD PONGERS

MIJN ADVIES?

EEN GOED GESPREK