impressie-covestro-01

Focus desk II customised voor Covestro

Doorgaans produceren en leveren wij de Focus desk II als een gecurvde werkplek, maar het ontwerp laat zich ook prima aanpassen naar een recht model.

Brand Control Rooms is allang geen onbekende meer op de Belgische markt. Met enige trots kunnen wij dan ook zeggen dat de meeste Belgische bedrijven via mond op mond reclame bij ons terechtkomen, zo ook de aanvraag van Covestro’s vestiging in Antwerpen. Hier produceert men hoogwaardige kunststoffen, tussenproducten en additieven voor kunststoffen die gebruikt worden in de bouw-, elektronica- of autosector.

Op de plek van het vorige meubel is de betonvloer voorzien van een zeer grote rechthoekige ingefreesde goot. Van hieruit liep alle bekabeling naar het oude meubel. Omdat de goot een gegeven is en de vloer niet werd aangepast, moest er in de nieuwe situatie een desk komen die de goot zou afdekken. Om dit te kunnen hebben wij een vloerplaat geproduceerd waarop het rechte model van de Focus desk II komt te staan. 

Desk specificaties

De desk is een split-level model, waarbij men het werkblad en het monitordraagsysteem individueel elektrisch  in hoogte kan verstellen. Bekabeling kan door uitsparingen in de bodemplaten van de ruime techniekkasten rechtstreeks de tafel inlopen. Van hieruit loopt het door flexibele kabelrupsen naar het werkblad en het monitordraagsysteem. 

Verder hebben wij het werkblad voorzien van een geïntegreerd afgeschermde bak waarin een knoppenpaneel van Covestro wordt geplaatst en leveren wij een signaallamp. Om de achterzijde van de monitoren en de bekabeling af te dekken, is het het monitordraagsysteem voorzien van een decoratieve houten paneel. Normaliter leveren wij hiervoor een gestoffeerd paneel, verkrijgbaar in vele stofkleuren, maar dit was vanwege hygiënevoorschriften bij Covestro niet mogelijk. De gehele desk is opgebouwd uit duurzame en goed reinigbare materialen.