berry_1920x600px

Maak kennis met ons nieuwe teamlid Berry Berents

Ons team heeft versterking gekregen van een nieuwe collega. Of eigenlijk: een oude bekende. Berry Berents is een leergierige doorzetter van 35 jaar, die 12 jaar geleden ook bij ons in dienst was. Toen als meubelmaker en montagemedewerker, nu als projectleider voor zowel nationale- als internationale projecten.

Berry is per 1 september in dienst en draait dus al een paar weken mee. Wat hem daarin het meest bevalt? Berry: “Vooral de leuke sfeer binnen het team, de professionele aanpak en de veelzijdigheid van het werk als projectleider. Maar zeker ook de klantcontacten en het vertalen van de wensen naar passende (maatwerk) oplossingen zijn interessant en leerzaam.”

Of het nu gaat om een inmeting, het helpen designen van 24/7 maatwerkmeubilair of de start-up van een montage: Berry is de spil in het managen van turnkey projecten, zowel intern als op locatie. “Hoe uitdagend is het om van bijvoorbeeld een leeg casco of een gedateerde controleruimte middels een complete metamorfose, een veilige en prettige ruimte te creëren.”

Ook de kleinschaligheid van de organisatie vindt Berry een voordeel: “Dit bevordert het contact met collega’s en zorgt ervoor dat er meer verantwoordelijkheid bij jezelf komt te liggen. Daardoor ben je van A tot Z nauw betrokken bij nieuwe aanvragen en lopende projecten in zowel binnen- als buitenland.”