afbeelding222

Overname Brand Control Rooms Deventer

Het ontstaan van de standvastige samenwerking tussen KP Interieur, Leferink Projectinrichters en Brand Control Rooms.

Door overname is Brand Control Rooms uit Deventer per 9 maart 2022 onderdeel van de Lebor Group. Samen met KP Interieur en Leferink Projectinrichters vormen wij een combinatie als inrichtingspartij voor vele vormen van vastgoed.

Brand Control Rooms
Herman Brand, tweede generatie van het negentig jaar oude familiebedrijf, geeft aan al een tijd naar een koper op zoek te zijn. Tot kortgeleden had hij de goede partij nog niet gevonden. “Als je zo lang eigenaar van een bedrijf bent geweest, ben je zorgvuldig bij een verkoop. Na mijn eerste gesprek met Mark Leferink zag ik meteen een goede match; wij besteden twintig tot dertig procent van onze omzet uit aan andere projectinrichters of interieurbouwers. Nu dat allemaal in één groep samenkomt, staan wij nog sterker in de specialistische markt van control rooms!” Ook Mark Leferink is erg verheugd met deze overname. “Samen vormen wij een fantastische club van bedrijven voor het inrichten van (bedrijfs-)gebouwen waar de gebruiker centraal staat. De focus ligt en blijft bij de medewerkers van de organisatie. De combinatie van projectinrichting, interieurbouw en control rooms is ijzersterk en vult elkaar enorm aan.”

Het ontstaan van een vernieuwde holding
De Lebor Group (1969) is de nieuwe naam van de holding boven deze drie bedrijven en heeft haar hoofdzetel in Deventer. De oorsprong ligt bij het familiebedrijf Leferink, opgericht in 1969 door Anton Leferink. Eigenaar-directeur Mark Leferink (1971) is de tweede generatie en ziet veel kansen in de samenwerking van KP Interieur, Leferink en Brand Control Rooms. Lebor Group heeft in totaal 65 medewerkers.

Maatwerk producent van compleet ingerichte meld- en controlekamers
Brand Control Rooms is al vele jaren de specialist in het turn key opleveren van control rooms, voor onder andere beveiliging, havens, NOC’s en de (chemische) industrie. In zowel binnen- als buitenland. Projecten worden vanuit een ergonomisch onderzoek aangevlogen middels een eigen ontwikkelde onderzoeksmethode. Brand Control Rooms creëert samen met de operators en het management van de opdrachtgevers een werkplek die 24/7 gezond en energiek is.

Werkomgevingen inrichten die betekenis en diepte geven
Leferink Projectinrichters ontwerpt en realiseert duurzame werkomgevingen waarbij de mens centraal staat. Het draait om werkomgevingen die ontzorgen, inspireren en motiveren en tegelijk functioneel en comfortabel zijn. Leferink gelooft dat het beste uit het personeel halen, begint met het creëren van een prettige werkruimte. Met zijn eigen circulaire meubellijn ROOND is er veel aandacht voor de circulaire markt van kantoormeubelen en op maat gemaakt interieur. Of het nu gaat om hogescholen, universiteiten, bedrijven, zorginstellingen of overheden, samen met het enthousiaste team worden deze doelen nagestreefd. Leferink is gevestigd in het onlangs volledig verbouwde kantoor en showroom ‘De Werkfabriek’ in Haaksbergen.

Hoogwaardig interieur passend bij de identiteit van je organisatie
KP Interieur is een interieurbouwer die zijn oorsprong heeft bij de familie Kroezen en Schopman. KP Interieur is groot genoeg om elk proces, van ontwerp tot bouwen en montage, in eigen handen te hebben. En klein genoeg om in hoge mate betrokken te zijn bij elke stap die gezet wordt. Maatwerk van hoog kwaliteit is kenmerkend: kasten, keukens, pantry's en authentieke meubelen worden in de productielocatie in Emmen gemaakt. De klanten van KP Interieur strekken zich over heel Nederland; van bedrijven, musea, bibliotheken tot particulieren.

afbeelding222
img-20220310-wa0003-(002)
afbeelding2