tu-delft

Realisatie nieuwe meldkamer voor TU Delft

De centrale meldkamer van de TU Delft kiest voor onze Focus desk met geïntegreerde persoonlijke videowall.

Na een aanbestedingstraject heeft System Integrator Regel Partners, in samenwerking met Brand, de opdracht gekregen voor het opnieuw inrichten van de centrale meldkamer. Regel Partners, hoofdaannemer voor de complete uitvoering, levert een overkoepelend security management systeem (SMS) voor de integratie van de reeds in gebruik zijnde security systemen met inbegrip van video integratie in een videowall, waarbij Brand Control Rooms het nieuwe ergonomisch meubilair levert.

Wij hebben voor de invulling van de werkplekken onze modulaire en veel verkochte Brand Focus Desk ingezet met een gekoppelde persoonlijke videowall voorzien van 4 grootbeeldschermen. Het werkblad, monitordraagsysteem en de persoonlijke videowall zijn los van elkaar elektrisch in hoogte verstelbaar (zit/sta). Zo kan de gebruiker altijd naar eigen voorkeur de 3 componenten snel op de gewenste hoogte afstellen, dit met behoudt van de benodigde ergonomische kijkhoeken en -afstanden op de monitoren en de grootbeeldschermen.  

Vanaf de eigentijdse werkplekken kunnen de medewerkers op een verantwoorde wijze de TU Delft campus bewaken, wat op zich zelf al een hele klus is als je bedenkt dat er dagelijks zo’n 27.000 mensen verblijven. Met een omvang van ruim 161 hectare is de campus groter dan de binnenstad van Delft en behoort het tot één van de grootste universiteitscampussen ter wereld. De meldkamer is dan ook 24/7 in gebruik waarbij er adequaat en geconcentreerd gewerkt moet worden in geval van incidenten en calamiteiten. Hier biedt de Focus desk, in combinatie met het SMS van Regel Partners, de medewerkers de hoogst haalbare ondersteuning op momenten wanneer dit het echt nodig is. 

tu-delft
focus-1_dubbel_videowall-dubbel--gecomprimeerd---kopie