Focus Desk 1
Geluid absorberend paneel
Vele slimme kabelmanagement oplossingen
Ruime, 2-zijdig toegankelijke techniekkast
Flexibel indeelbaar monitorframe voor 1 of 2 rijen monitoren
Ergonomisch design met beveiligde zit/sta verstelling

Focus
Desk I

BCR-icoon_24-7 BCR-icoon_5 jaar extra zekerheid BCR-icoon_CE

De Focus Desk model I is een innovatieve, hoogwaardige controledesk. Het design van de desk staat volledig in het teken van ergonomisch gebruiksgemak. 

Dé meest complete controledesk voor iedere sector

Het is een efficiënte werkplek, waaraan geconcentreerd, veilig en gezond gewerkt kan worden, ideaal voor onder meer beveiliging, procesbewaking en dealingrooms. Het werkblad kan worden afgewerkt met een antibacteriële toplaag, waardoor de desk ook geschikt is voor medium care ruimtes in bijvoorbeeld de foodindustrie.

Werkblad maximaal 2,80 meter

Er is keuze uit een recht werkblad of een meer ergonomisch gevormd werkblad met een curve. De afmeting van het werkblad begint bij 2 meter (breedte), maximaal is de breedte 2,80 meter. Daarmee is de Focus Desk model I het kleinste model uit onze serie en geschikt voor relatief kleinere werkplekken met een beperkt aantal beeldschermen. Het aantal benodigde beeldschermen bepaalt uiteindelijk de maatvoering van het werkblad.

 

Tot maximaal 10 beeldschermen

Het monitorframe, geschikt voor diverse monitorafmetingen, biedt plaats aan maximaal twee rijen van vijf stuks 24-inch beeldschermen (standaard) of één rij van maximaal 2 stuks 55-inch beeldschermen. De beeldschermen zijn aan de achterzijde afgeschermd met een akoestisch paneel dat niet alleen een decoratieve functie heeft, maar ook bijdraagt aan een betere spraakverstaanbaarheid. Dankzij het splitlevel model van de desk zijn de beeldschermen separaat van het werkblad elektrisch in hoogte verstelbaar van zit- naar stahoogte. Optioneel is het mogelijk om de beeldschermen elektrisch in diepte te verstellen.

Design afstemmen op werkomgeving

Het design is volledig af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren en werkomgeving. Zo is de desk in vele kleuren leverbaar. Het werkblad kan in vorm en maatvoering zodanig worden aangepast, dat één geheel ontstaat als meerdere desks aansluitend naast elkaar worden geplaatst. Door de strakke afwerking is het ook mogelijk twee Focus Desks gespiegeld tegenover elkaar te plaatsen.

Focus Desk 1 [2023][opstellingESD]
Focus Desk 1 [nieuweKleur]
Focus Desk 1 [nieuweKleur][2]
Focus-1_dubbel
Focus-1_dubbel_videowall-dubbe-[zijkant]
Focus-1_dubbel_videowall-enkel
FocusDesk1
Focus Desk 1 - 3
Focus 1 + focus 2 - 20230321_131930

Optimaal kabelmanagement

Het ontwerp van de Focus Desk model I zorgt voor een optimaal kabelmanagement. Zo is de kabelgoot geïntegreerd onder het werkblad waardoor alle 230v stekkerdozen en bekabeling weggewerkt zijn. De flexibele kabelrupsen bevinden zich in de wangen van het onderstel en rollen zich veilig op en af. Vanuit het onderstel loopt de bekabeling in de natuurlijk geventileerde techniekkast, die  voorzien is van 19-inch racks waarin diverse apparatuur kan worden geplaatst. Data- en elektrakabels kunnen vanuit de vloer via sparingen in de bodem van de kast worden aangevoerd en aangesloten. Een van de sterke punten is de toegankelijkheid voor service en onderhoud.

Focus Desk 1 - 5
Focus Desk 1 - 4
Focus Desk 1 - onderBureau [2]

Download de Focus Desk brochure

cta-focus-desk
complete-werkplekMaak je werkplek nog completer

Laat ons uw werkplek compleet maken met voorgemonteerde elektra-aansluitingen, audio, verlichting of professionele 24/7 monitoren. Ook persoonlijke videowalls en MOS- of ESD-kasten zitten in ons assortiment. Onze professionele en gecertificeerde elektra-oplossingen zijn volgens het Plug & Play principe: van elektramodules voor op - of in het werkblad, tot aan gemonteerde stekkerdozen en ingerichte DIN-rails voor in de techniekkasten. Door de modulaire opbouw van onze producten kunnen de configuraties altijd worden aangepast aan persoonlijke wensen.

fliptop-push-small-2st-2usb-stopcontact-9102-nl-G


michelMEER WETEN OVER DE FOCUS DESK I?

MICHEL FEUKKINK

MIJN ADVIES?

EEN GOED GESPREK