Secure
Desk

BCR-icoon_5 jaar extra zekerheid BCR-icoon_24-7 BCR-icoon_CE

De Secure Desk is van alle gemakken voorzien. 

Secure Desk, speels design met grote mogelijkheden

Hoewel de desk relatief weinig ruimte in beslag neemt, biedt het slimme design oneindig veel mogelijkheden. Voor uw operators, maar ook voor wat betreft het inbouwen en plaatsen van techniek en apparatuur.

Geschikt voor elk postuur

De Secure Desk is geschikt voor alle monitorafmetingen. Het monitorframe biedt plaats aan maximaal 2 rijen van 4 stuks 24-inch beeldschermen (standaard) of bijvoorbeeld een rij van 3 stuks 27-inch beeldschermen. Dankzij het split-level model van de desk zijn deze beeldschermen separaat van het werkblad elektrisch in hoogte verstelbaar van zit- naar stahoogte. Door het monitor draagsysteem tot deels onder het werkbladniveau te plaatsen, zijn de gebruikers altijd verzekerd van de meest optimale kijklijnen, ongeacht het postuur.

Design afstemmen op werkomgeving

Het basis model laat zich eenvoudig aanpassen tot een eigentijds strak meubel, de Secure Plus desk, voorzien van vele features. Zo is de desk in vele kleuren en materialisatie leverbaar. De wangen met geïntegreerde LED verlichting maken van het meubel een echte blikvanger. Door de strakke afwerking is het ook mogelijk twee Secure Desks gespiegeld tegenover elkaar te plaatsen.

SecurePlusDesk 3
SecurePlusDesk 2
SecurePlusDesk 3
SecureDesk - 3
SecureDesk - 6
SecureDesk - 4

Optimaal kabelmanagement

Het ontwerp van de Secure Desk zorgt voor een optimaal kabelmanagement. Zo zijn er diverse kabelgoten en flexibele kabelrupsen in het meubel aangebracht. Vanuit het onderstel loopt de bekabeling in de natuurlijk geventileerde techniekkast, die  voorzien is van 19-inch racks waarin diverse apparatuur kan worden geplaatst. Data- en elektrakabels kunnen vanuit de vloer via sparingen in de bodem van de kast worden aangevoerd en aangesloten. Een van de sterke punten is de toegankelijkheid voor service en onderhoud.

SecureDesk - 5
SecureDesk - 6
SecureDesk - 1
complete-werkplekMaak je werkplek nog completer

Laat ons uw werkplek compleet maken met voorgemonteerde elektra-aansluitingen, audio, verlichting of professionele 24/7 monitoren. Ook persoonlijke videowalls en MOS- of ESD-kasten zitten in ons assortiment. Onze professionele en gecertificeerde elektra-oplossingen zijn volgens het Plug & Play principe: van elektramodules voor op - of in het werkblad, tot aan gemonteerde stekkerdozen en ingerichte DIN-rails voor in de techniekkasten. Door de modulaire opbouw van onze producten kunnen de configuraties altijd worden aangepast aan persoonlijke wensen.

fliptop-push-small-2st-2usb-stopcontact-9102-nl-G


StefanoMEER WETEN OVER DE SECURE DESK?

STEFANO MUNTONI

MIJN ADVIES?

EEN GOED GESPREK