Bewaak het proces

Oplossingen voor petrochemie tot foodindustrie

Voor een juiste ondersteuning van procesbeheersing bieden wij modulaire desks met flexibel in te delen monitordraagsystemen en vele integratiemogelijkheden voor audiovisuele apparatuur. Wij bieden standaardmodellen of maatwerkoplossingen. Het uitgangspunt is een clean desk policy waarbij operators overzichtelijk en efficiënt werken.

Onderstaand geven wij meerdere voorbeelden weer. Uiteraard staat de wens van de klant voorop en zijn er meerdere invullingen mogelijk. Wij kijken graag samen met u naar de beste keuze.

Voor deze branche is de Focus Desk II serie ontwikkeld. Deze ruim opgezette werkplekken kunnen worden uitgebreid met onze ESD- of MOS-kasten of een persoonlijke videowall. Hierdoor heeft de operator alles binnen handbereik. De werkplek maken wij compleet met passende 24/7-bureaustoelen. 

 

 

Procesbewaking

  • Beheer productieprocessen
  • Petrochemie
  • Chemie-industrie
  • Afvalverwerking
  • Foodindustrie
  • Energie-industrie
  • Dealingrooms
Focus II recht - 5

Bekijk de oplossingen voor deze branche

Of zie alle producten

Focus Desk Model II

Focus Desk Model I

Onze speciale aanpak voor high care omgevingen

Branches met high care afdelingen, zoals de foodindustrie, vergen een speciale aanpak en afwerking van het meubilair. Dit heeft te maken met de zeer strenge regels voor het handhaven van hygiëne. Hiervoor bieden wij werkplekken die voorzien zijn van gladde antibacteriële plaatmaterialen. 

Deze antibacteriële werking wordt tijdens het productieproces van het plaatmateriaal aangebracht. De werking wordt actief bij direct contact met het oppervlak en voorkomt het vermenigvuldigen van micro-organismen. Ter voorkoming van vuilophoping is elke opening in het meubilair afgedicht. Het complete meubel is van gladde materialen die duurzaam en goed afneembaar zijn.

Laat u inspireren: bekijk onze projecten

Onderstaand ziet u enkele turnkey projectvoorbeelden. Variërend van meubilair tot aan totale (her)inrichting. Bekijk hier al onze projecten.

Centrale controlekamer BP

Controledesk voor Friesland Campina

Rotterdam-Rijn Pijpleiding

Oman Oil Refineries and Petroleum Industries Company

berryMEER WETEN OVER PROCESBEWAKING?

BERRY BERENTS

MIJN ADVIES?

EEN GOED GESPREK