Trading, snel en doeltreffend handelen

Oplossingen voor handelsruimtes binnen de financiƫle branche

Voor deze vaak hectische branche, leveren wij diverse taak ondersteunde werkplekken, waar de gebruiker volledige focus kan houden op alle binnenkomende informatie. Om snel en doeltreffend te kunnen handelen bieden de desks optimale kijkafstanden op de monitoren, waarvan het aantal per desk ontwerp verschilt. 

Er is een ruime keuze in desk modellen, afmetingen en audiovisuele integratietoepassingen. Alle desks zijn elektrisch snel van zit- naar stahoogte verstelbaar. Voor extra privacy zijn er akoestische wanden die de desk deels of geheel kunnen afschermen. Een ander groot voordeel is de hoge absorptie waarde waardoor het geluidoverlast in de ruimte aanzienlijk reduceert.  

Onderstaand geven wij meerdere voorbeelden weer. Uiteraard staat de wens van de klant voorop en zijn er meerdere op maat gemaakte invullingen mogelijk. Wij kijken graag samen met u naar de beste keuze.

De Compact Desk en de Focus Desk 1 zijn standaardoplossingen voor bijvoorbeeld het inrichten van een Frontoffice, Dealing room of Trading Floor. Deze modellen worden door ons op maat aangepast. Ook bieden wij passende stoelen aan.

De modellen zijn uitermate geschikt voor kleinere ruimtes of voor ruimtes waar meerdere werkplekken geplaatst moeten worden.

 

 

Finance

  • Banken
  • Beursvloeren
  • Traders
Compact-5

Bekijk de oplossingen voor deze branche

Of zie alle producten

Compact Desk

Focus Desk Model I

Laat u inspireren: bekijk onze projecten

Onderstaand ziet u enkele turnkey projectvoorbeelden. Variƫrend van meubilair tot aan totale (her)inrichting. Bekijk hier al onze projecten.

Centrale controlekamer BP

Rotterdam-Rijn Pijpleiding

Europees Massagoed- Overslagbedrijf B.V.

Oman Oil Refineries and Petroleum Industries Company

StefanoMEER WETEN OVER FINANCE?

STEFANO MUNTONI

MIJN ADVIES?

EEN GOED GESPREK